Stormen Helga

Kära Blogg
Just nu avlöser stormarna varandra. Den här dagen var det ett nytt oväder vid namn Helga som var på ingång. Fast vi här nere i vårt avlånga land var ganska lyckligt lottade och märkte inte av storman Helga särskilt mycket. Såklart blåste det rejält, men alla träd stod kvar, så jag och hundarna vågade glatt tuffa på runt vår älskade sjö.
 
 
 
Så har jag fått ett brev med alla provsvar som doktorn tog. Japp, jag är friskare än en nötkörna tydligen, och det är ju rysligt skönt att veta. Ont det har jag i alla fall, fast det inte syns på varken kroppen eller några prover.
Nu förstår jag inte alls vad de här proverna avser, så därför tänkte jag be någon veterinär titta på dem och kanske förklara … för jag vill själv också veta och förstå eftersom det handlar om min egen kropp och inte om min bil.
 
Jag är verkligen glad över att Stefan har tagit upp sitt gamla jaktintresse igen. Den här dagen var han åter ute med kompisen Kent för att speja efter vilda djur.
En sak jag däremot är väldigt konfunderad över, är hur olika människor ser på manliga och kvinnliga intressen. Inte en levande själ höjer på ögonbrynen om en man har vapen och jaktattiraljer för tusentals kronor. Det är saker som man bara måste ha helt enkelt. Men när en kvinna (läs Annika) går åstad och köper en lite finare kamera, då pratas det pengar och priser minsann … ”det hade väl ändå räckt med en billigare variant”, ”behövde du verkligen en sån fin modell”,  …. Bäst vore väl om kvinnor bara höll sig lugna och köpte en virknål och ett garnnystan – helst på rean.
Hur som helst så har Stefan köpt en sak som ingen jägare kan klara sig utan, nämligen en uppvärmd jacka som drivs med borrmaskinsbatteriet. Såklart måste man ha det!
 
 
Äntligen fick jag träffa en älskad dotter. Goa, fina Amanda och lilla Snowie.
Vi mumsade på hämtmat och mös och kvällen gick allt för fort.
Att försöka ta en fin bild av lilla Snowie var lönlöst när avundsjuka Johnny var med …. hur jag än vände och vred så var han hela tiden i vägen.
 
 
Dagens kloka ord:
Jag är en stark kvinna och jag vet hur jag håller mitt liv i ordning.
Även med tårarna i ögonen, kommer jag fortfarande säga ”Jag är okej” med ett leende!
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen