En tappad sug.

Kära Blogg
Den här dagen har jag mest jobbat – såklart.
Men så har jag omedvetet letat. Än här och än där. Först förstod jag inte vad jag tappat bort, men så slog det mig. Jag hade tappat sugen!
Så idag blir det inte så mycket här på bloggen, eftersom jag har minimalt med bilder och ytterst få ord vill tränga ut i mina skrivfingrar.
Men en mysig träningsstund med mina vänner i skogen tog jag mig tid till, den här förtappade dagen.
 

Min mamma Ingrid sände mig ett meddelande på facebook uppe från sin himmel den här dagen. Visserligen från år 2010, men på min sida poppade det upp just när jag behövde det. Jag tror hon har bra överblick där uppeifrån och kunde se min tappade sug.
 
 
Lite livstecken från mina underbara små töser och bästa, käraste vänner i livet.
Från Amanda kom en underbar bild:
 
 
Från Emmy kom ett långt, underbart meddelande från Australien. Hon har flyttat till Fremantle och allt verkar bara bra …. förutom en massa flugor:
 
Från Andréa har jag inte direkt hört så mycket eftersom hon är inne i ”veterinärprojektsbubblan”. Men när jag ska lyssna på min musik på Spotify så kommer det hela tiden upp att det inte går eftersom någon dansk har tillgång och lyssnar just nu …. Men det kom i alla fall ett litet meddelande. Jag tror hon pluggar svenska för att inte helt och hållet glömma bort sitt modersmål ….
 
Själv har jag äntligen löst den stora frågan om hur den ”avsågade damen” kan fungera!!
Jag hatar verkligen trollkarlar och känner bara en väldigt stor lust att få en logisk förklaring. Och förklaringar finns det på allt!
 
 
 
Dagens kloka ord:
Akta dig för falska kunskaper.
Det är farligare än okunnighet.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen