Soprullar på parad.

Kära Blogg
Nu när solen har tittat fram ett par dagar, så har det verkligen börjat klia i mina gröna fingrar.
Jag längtar sååå efter att skrota runt i min trädgård, ligga på knä och pilla bort lite ogräs eller slå mig ner med mitt macroobjektiv och försöka fånga en surrande humla på bild.
 
När jag den här morgonen vandrade med hundarna runt sjön träffade jag på sommarbyns alla nya soprullar.
Alla soptunnor ska bytas ut eftersom vi ska börja med sopsortering i hela fritidsområdet. Den här morgonen hade de samlat alla de splitternya tunnorna vid badplatsens parkering. Det såg nästan lite lustigt ut.
 
Badplatsens egen skräptunna är en sådan där gammal gallertunna med papperspåse som man hade när jag var barn. Jag älskar den! Ett litet stycke nostalgi.
 
 
Min vandring var underbar. Vägarna var rejält isiga så jag hade dobbar på skorna. Vid slottet stod de gamla alpackorna och blängde på oss som alltid. Det var en alldeles vindstilla morgon och fåglarnas sång hade ändrat karaktär och antog nu en mera vårlig melodi. Hoppfullt och vackert så jag nästan blev religiös på kuppen.
 
Lilla hunden Lykke är drygt fem månader. Det betyder att hon är i ”spökåldern”. Och spöke det ser hon … mitt på ljusan dan…. Med en hes röst skäller hon på både det ena och det andra. Hade jag inte visst bättre så hade jag trott att hon även kommit i målbrottet.
 
 
Även om jag just nu har min ”smala period” så tyckte jag att vi skulle lyxa till vår kvällsfika lite grann. Viktnedgång kan, bör och ska få ta tid! Äppelpaj med knäckigt täcke. Mums!
 
 
Dagens citat:
Ibland är människor vackra.
Inte på grund utav deras utseende.
Inte på grund utav vad de säger.
Utan enbart genom vad de är.
 
Kram och Hejdå från Mej.
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top