Sommarfeeling och ankbajs.

Hej

Vi har fått lite sommar hos oss igen. Även om de tidiga gryningarna ännu varit ganska kalla så har det snabbt värmts upp lite senare på dagen och det har varit härliga sommardagar.

Fåglarna vid sjön ökar i antal igen nu mot hösten. Varenda morgon kommer ”badankorna” och utför sin morgontoalett med tillhörande bajsritual på bryggan.

Som tur är har jag lite saker i en gömma i skogen. En liten bit ifrån bryggan har jag grejer som tex en liten murarkvast att göra rent med, så vi kan bada utan att få ankfekalier mellan tårna.

Svårare med renhållningen lär det bli vid badplatsen, där de ohygieniska trasmattorna ännu ligger kvar, rejält fastskruvad i alla fyra hörnen.

På mitt jobb fick jag anhålla om lite extra tid för att få pärmarna färdiga inför bokslutet. Oväntade saker dök upp, saker som jag nog kommer att skratta åt lite senare i livet, men kanske inte just nu…. Sådär är det nog med det mesta som korvar ihop sig. Mitt i allt det röriga kan man allt hålla sig för skratt, men sett i backspegeln så blir det nästan lite komiskt. Min lilla Lykke och naturen har jag haft som gett mig extra energi.

De tidiga morgnarna är ju också en sak som ger mig fantastiskt mycket energi. Även om min klocka ringar i ottan när de flesta människor sover som bäst, så älskar jag att stiga upp tidigt. Jag tänker ibland på ett ordspråk som innebär ungefär att de saker man inte får gjorda före middag, de förblir ogjorda resten av dagen. För mig stämmer det så väl.

Dagens citat:

Om du tillåter folk att göra mer känslomässiga uttag än insättningar i ditt liv, kommer du att hamna i en negativ obalans. Ibland är det bäst att stänga just det kontot.

…eller kanske göra som bankerna, lite mer kundkännedom…

Må gott och kram.

Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen