Sommaren kommer med grönskande hagar.

Kära Blogg
Den här söndagen tog försommaren en paus. Mulet och kallt.
 Det var pingstdag och regnet hängde tungt i luften. Jag kunde nästan känna blommorna och växternas törst. Av regnet blev det inte särskilt mycket här i Gyllebo.
 
OM jag hade varit ung så hade det varit årets bästa dag, den här söndagen. Pingstdag och Alunbruket!
Nu är jag femtio och alla dagar på året är mina bästa.
Stefan grejade i köket och jag försökte hjälpa till. Kök och kök … det finns inte mycket kvar nu som är värt att benämnas kök.
 
Jag har investerat i en ”riktig” blodtrycksapparat, för här ska hållas koll.
Just den här söndagen höll trycket sig lugnt och fint.
Min älskade dotter Andréa hjälpte mig att förklara mitt CT-svar från senaste röntgen. Jag älskar hennes halvdanska och hennes förklaringar … ”att eftersom jag inte går på fyra ben” … Ja, så blir det när man måste vända sig till en veterinär istället för en stressad doktor. Hur som helst var ryggen kass, uppsliten och så får den vara.
Stefan proppade i sig jordnötsringar, samtidigt som vi planerade ett hälsosammare matintag … När nya köket är på plats, då jäklar ska det lagas hälsomat. ”Kyd och panntofflor” blir det bara på söndagar.
 
Dagens tänkvärda ord:
 
Se den som inte blir sedd, det kan förändra den människans liv för alltid.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen