Snöyra och abstinens.

Hejsan.

Vi har haft lite snöstorm här på Österlen i förra veckan.

Det har inte varit en sådan där ”riktig” snöstorm, inte som då jag var barn och Walde Bengtsson var reporter på lokalradion.  Inte heller som då vi var innesnöade i flera dagar eller då vi satt fast med skolbussen ute på vischan vid Månslunda en halv skoldag innan vi blev räddade. Inte heller kom det så mycket snö som den gången på 90-talet då vi fick en snödriva på 3 meter i vår trädgård.  Inte alls så mycket snö och storm, men lite ”böst” har det allt varit.

Precis när blåsten tilltog och det stormade som värst, då fick jag rycka ut för att hjälpa min dotter. Hennes lilla hund hade blivit akut sjuk och stod inför en operation. Fast det gjorde inte så mycket, jag är barnsligt förtjust i att köra bil när det är busigt vinterväglag (glyttigt jag vet). Allting ordnade sig på bästa vis med både vinterkörningen och för lilla hunden Snowie. Jag och barnbarnet Scott fick en mysig förmiddag framför TV:n när Amanda och Snowie tog min vinterbil vidare mot veterinärkliniken i Bollerup. Slutet gott, allting gott på den historian.

Snöyran hade dock gjort att det inte gått att bada på några dagar. Abstinensen var ett faktum.

Men när ”vinterbadssuget” satte in så fick det bli snöbad istället innan jag kröp ner i jacuzzin. Inte detsamma, men det fick duga.

Dagens citat:

En dag kommer du att inse att det materiella inte betyder någonting. Allt som betyder något är att du och de du bryr dig om mår bra.

Ha en fin dag och kram

Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Snöyra och abstinens.”

  1. Här har det snöat hela natten. Kommit säkert 15 cm. Jag får försöka skotta, Maken ramlade ner från en stege förra helgen och skadade ryggen. Han kom hem efter ett antal dagar på sjukhuset, med skadad rygg. Kryckor och rullator. Så det finns inget alternativ annat än att jag skottar. Men det snöar än, så jag får vänta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen