Små, små tecken i vår natur.

Kära Blogg
Så var det måndag igen och jag stämplade in på kontoret. Idag var det dags att räkna ut löner, och det är alltid kul tycker jag. Men det är nog mest för att jag själv också får lite lön då.
Molly och Judith har verkligen funnit varandra. Katten Judith som de senaste månaderna mest hållit till utomhus på dagarna, vill nu in för att locka med sig Molly ut på äventyr. Djur är fantastiska.
 
Lite regn och lite solsken har det varit idag. Man får ju säga att det är ganska skönt ändå, för man slipper att springa runt och vattna så väldigt om kvällarna. Blommorna växer och frodas. Fast å andra sidan verkar det som sniglarna också växer och frodas …
 
 
Det är fantastiskt vad man kan hitta när man kikar på världen genom en macrolins på kameran. Har ni tex. tänkt på hur många små hjärtan det finns i en vanlig lupin?
 
Kvällen har bjudet på en härlig skogspromenad. Till och med Stefan hängde med. Han hade varit och fått blodtrycket kollat idag, och värdet var lite för högt. Stefan själv trodde att det berodde på stress, men sköterskan sa lite försynt att det kunde hänga på om man var överviktig också … Oförskämt sagt tyckte Stefan, men jag tror kanske att hon har en poäng i det där, den där sköterskan. I alla fall var det en väldigt mysig stund där i skogen ikväll och motion skadar väl aldrig.
 
”Mollybäbisen” som är full av energi nästan alltid, föll nu bara rakt ner och tvärsomnade. Ungefär som att dra ur en sladd ur ett eluttag.
 
Dagens kloka ord:
 
”Ett gott humör och inspiration är ingenting som bara råkar uppstå. Det är någonting man tränar sig till och skapar själv.”
 
Med en mysbild från i morse säger jag Hejdå Bloggen och kram, kram.
 
Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top