Jag ska lära dig allt jag kan.

Kära Blogg.
Något Kulla för mig blev det inte igår. Min rygg kärvade liksom ihop alldeles förfärligt mycket, och jag insåg att den inte kom att stå pall för några vilda danser under stjärnorna till Othellos orkester.
Några som däremot stod pall, var Andréa och hennes kompisar. En timme efter midnatt anlände ett glatt gäng, för att enligt tradition, blöta ner kroppen i kallt vatten. Siste man i , (som alltid) Andréa i egen hög person.
 
 
Katten Judith och nytillskottet Molly har blivit riktiga ”bundisar”. När de är ute på samma gång, hänger de ihop som ler och långhalm. Det är visserligen skoj att de verkar ha funnit varandra, men nu har Judith lärt Molly en massa otyg som är mindre bra. Hon har visat henne varenda litet kryphål i stängslet. I morse fick jag syn på dem, radarparet!!  när de i vild framfart for fram genom grannens trädgård. Så i dag har Stefan satt upp hinder som åtminstone ska hålla Molly på rätt sida stängslet. Johnny spelar skenhelig och ställer in sig …. så skulle han aaaaaldrig ha gjort ….
 
 
I eftermiddag var vi en sväng på Åbergs Trädgård. Det är ett av mina favoritställe. Massor av härliga blommor, och så kan man äta där. Det blev lite tokigt när Stefan beställde förtäring. Vi började med kaffe och en stor chokladbulle, sedan blev det en matpaj med kyckling och bacon.  Hur som helst, riktigt mysigt och gott hade vi det.
 
Dagens kloka ord:
 
”Kärlek handlar inte så mycket om hur ofta du säger jag älskar dig, utan om hur ofta du bevisar att det är sant.”
 
Ha en skön söndagkväll. Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen