Sköna maj, välkommen, till vår byggd igen.

Kära Blogg
Den första maj är en dag då jag alltid vaknar tidigt. Det har jag gjort varendaste år ända sedan 1988. Det var dagen då jag ändrade titel och blev mamma för första gången. Det är det absolut bästa som hänt mig!
Det är flera år sedan jag fick äran att bjuda min dotter på frukost på sängen. Men som alltid sänder jag mina varmaste gratulationer till henne, var hon än i världen befinner sig. Grattis min älskade Andréa.
 
Den första maj bjöd det här året på ett härligt väder. Jag och Stefan pulade med allehanda ting. Stefan snickrade i köket, jag målade vår solgrind och rensade lite ogräs, allt efter vad kroppen tillät.
Amanda och Jimmy tittade ut till oss i Gyllebo och vi startade upp grillen för vårens första baconlindade färsbiffar. Poolen startades upp och fick en chocklorering så att vattnet blev alldeles limegrönt. Om några dagar lär det vara klart och fint igen.
 
 
 Dagens ord:
Vi människor är som knappnålar, det är huvudet som hindrar oss från att gå för långt.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen