Vårruset – som i gamla tider.

Kära Blogg
Äntligen har solen och värmen kommit. Det känns som om hela Gyllebo ler.
Magisk morgon.
 
Så var det dags för årets första springtävling. Egentligen hade jag inte trott att det skulle bli några löparevenemang för min del det här året. Med en rygg som bråkar ska man hålla sig lugn. Men så ringde Madde på XL… Såklart tackade jag glatt ja, till erbjudandet om att vara med i XL:s lag på vårruset. Vi skulle ju ändå inte springa …
Vädret var topp liksom alla glada byggartjejer. Det blev en härlig kväll och jag skuttade i mål på en tid på ca 38 minuter. Det gick inte så fort, men såklart kunde jag inte motstå att småspringa mig genom rundan. Härligt.
Tack XL för att jag fick äran att delta i en av de bästa loggorna man kan bära.
 
 
Dagens citat:
 
Kommer du ihåg den där personen som gav upp?
(det gör ingen annan heller)
Fortsätt kämpa mot era mål!!
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen