Sitter på kontoret och ler.

Kära Blogg
Jag var åter tillbaka till mina gamla vanliga rutiner. Jag steg upp i ottan, jobbade lite och så fort solen kommit upp och det ljusnat ute gick jag och hundarna ut på tur. En runda runt sjön. Vått, grått och väldigt geggigt.
 
En sak jag gärna vill framhålla är att alla mina tre döttrar är mig precis lika kära. Jag är exakt lika stolt över var och en av dem, och glädjs lika mycket vad de än gör, så länge de vågar följa sina hjärtan och sikta mot sina drömmar.
Fortfarande gick jag den här dagen som i ett glädjerus efter Andréa:s stora bedrift, men mina tankar var lika mycket hos Emmy där bort i Australien på sin kofarm, som hos Amanda på sina stränga Gildaskola i Malmö.
En stor kram till er också….
 
Emmy och Matilda:
 
Och kram till Amanda från Snowie och mig:
 
På eftermiddagen pysslade jag lite med allehanda ting. En sak som inte var så mysig var att plocka hundbajs i trädgården. En halv spann fyllde jag med finfin gödsel. Efter det förtjänade jag en avkopplande stund i orangeriet. Jag hann med att inviga min nya bakapparat, En Brantevikskaka blev det till kvällskaffet. Mumsimums.
 
 
Dagens kloka ord:
Magi är att tro på sig själv, om du kan det, kan du göra vad som helst.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen