Säsongsavslutning i lilla huset.

Hej hej.

Hösten blir mer och mer påtaglig här på Österlen. En vacker kväll inmundigade vi kvällsmaten i vårt lilla orangeri.

Det gäller att passa på en sista gång innan alla små träd ska flytt in dit, hävdade jag bestämt.

Tidigare på eftermiddagen hade jag både hört och sett hur tranorna begav sig iväg till varmare breddgrader. I v-formation flög de skrikande över vårt hus i Gyllebo och en strimma av vemod fladdrade runt i mitt bröst.

Fast så slog det mig, att jag ju faktiskt älskar både höst och vinter, och inte alls vill flytta iväg till något varmt ställe. Nej jag njuter ju av årstiden precis just som den är här för dagen.

Och just den här dagen var det ju perfekt för en säsongsavslutning i lilla orangeriet.

Dagens citat:

Ibland är gräset grönare för att det är konstgräs.

Man ska vara tacksam för det man faktiskt har i livet och inte jämföra med vad alla andra har. Det är inte alls så säkert att det verkligen är som det ser ut…. Fast om ni tycker att det ser ut som om vi hade det väldigt mysigt den här kvällen, så hade vi faktiskt det!!

Ha det gott och kram från mig

Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen