Så vackert här när det skymmer.

Hejsan.

Den här tiden på året är så fantastisk och underbar. Bäst av allt är att jag har förmånen av att bo mitt i hela härligheten.

Jag är så tacksam för att ha möjligheten att kvällskissa mina hundar i den här fantastiska miljön. Kväll efter kväll, årstid efter årstid.

En kväll i veckan var det extra vacker.

I det ena väderstrecken syntes en rolig liten brummande farkost i skyn, medan det åt andra hållet såg ut att dra ihop sig till ett kärleksfullt litet oväder.

Jag passerade scouternas vackra brygga, där ett par ungdomar hoppades på att fånga storgäddan innan solen gått ner för dagen.

Jag och hundarna tassade tysta förbi uppe på åsen. På kinden kände jag den första lilla regndroppen.

Det sägs ju att det nappar som bäst när det regnar. Fast den här kvällen blev det inte mycket till regn, så om det blev någon fisk för paret på bryggan är nog lite osäkert. En vacker kväll fick de i alla fall.

Dagens citat:

Jag vill tänka att jag inte har allt jag behöver men jag tror egentligen inte att jag behöver allt jag har.

Handen på hjärtat så är det inte mycket man behöver för att njuta av livet. Åtminstone inte materiella saker.

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Så vackert här när det skymmer.”

 1. In this enforced lock-down for five weeks at the bottom of the world, i have been reading a lot. Particularly about about Brosarp and hills , how ancient is the place. Also the fish species that inhabit Gyllebo sjo Perch , Tench , Pike etc and now you show people fishing there…The herring fishery in Skane was a major industry for centuries. And its good to see the trees producing leaves once again. . As for the yellow flowers , the heads resemble Daisies but correct me if i am wrong.

  1. Wowww, you have really read and studied Sweden and our wonderful hometown.
   I hope you have the opportunity to come here and experience everything when the world allows travel again.
   At the moment, the forests are green and the rapeseed fields glow yellow as the sun.
   Take care of you and we will sail again.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen