Rosor äro röda …

Hejsan.
 
Såhär i mitten av juli får man väl säga att det är rosornas tid.
Älskade underbara rosor.
 
I helgen hamnade det en bukett klart röda rosor hemma hos mig.
Visst blir man glad av en bukett blommor!
 
På baksidan, eller framsidan … beroende på varifrån man ser det, så har vi satt lite rosor som vi fått av min svärmor Karin. Nu har vi utökat rosbeståndet där och satt ytterligare några sorter.
Allihopa i olika färger. För det är så jag vill ha det. Jag har valt så de kommer att bli ungefär lika höga allihop, men det ska vara en skön blandning av färger. Ungefär som en enda stor rosenkompott när de växt till sig lite.
 
Stefan hjälpte mig lite med grävningen, men han fick pausa ofta och ta det lite lugnt då sjukdomen gör honom svag och eländig fortfarande.
De rosor jag valde hade en alldeles fantastisk doft. Det är en egenskap som är nog så viktig för en ros.
 
I veckan har det varit ett stort scoutläger i Sjörröd. Jag och hundarna passade på att ta vår runda så tidigt som möjligt.
-Hur många hundar har du egentligen, frågade en morgonpigg dam mig i skogen, då hon fick syn på lilla Molly i ryggsäcken. Jag sträckte upp tre fingrar i luften och tänkte för mig själv ”inte en enda för mycket!”
 
 

Det har varit möte i vår samfällighetsförening. Efter fjorårets ganska höga toner var det så glädjande att det här årets beslut togs i bästa samförstånd.
Jag tycker att det är av största vikt att man står på god fot med sina grannar och inte hittar på en massa små tramsiga bagateller att bråka om.
Bra jobbat alla ”granna” grannar från Gyllebo.
 
På tal om något helt annat … de vackraste ögon …
 
…. ja, de har nog denna grabben!
Samuel, min systerson.
 
 
Dagens citat:
 
Du föddes för att
vara en äkta person,
inte en perfekt.
Du är här för att vara dig själv,
inte den andra
vill att du ska vara.
 
Man ska vara vänlig, omtänksam och visa vanligt hederligt bonnahyfs mot andra tycker jag. Sedan får man vara precis vem man vill.
 
Kram på er
Annika
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen