Planterar om och får skit under naglarna.

Kära Blogg
Som alltid strosade jag runt i skogen, fotograferade och njöt med mina trogna vänner. Hemma låg minneskortet till kameran, så några bilder blev det inte. Kanske är det någon där uppe som försöker säga mig att människor är trötta på mina skogsbilder nu… fast själv njuter jag, och kan inte se mig mätt.
Min dag bjöd inte på några överraskningar direkt. Men jag passade på att plantera om lite blommor och göra plats för vinterförvaring i mitt lilla orangeri.
 
Så var det dags igen. Återigen har Johnny en skadad klokapsel. Den här gången är det ena sporren som måste tas bort. Han är så ynklig och nästan riktigt sjuk, min lille gosse. Min snälle veterinär petar in mig på en återbudstid i morgon.
 
Jag har lyssnat på en bok om en Nordkoreansk flickas flykt till friheten. ”För att kunna leva” av Yeonmi Park. Jag såg henne för ett tag sedan på Skavlan, och blev sååå gripen av hennes livsöde. En bok värd att ta del av.
 
 
Dagens tänkvärda:
 
Om en total främling är oförskämd mot dig, så beror det på ….?
A. Personen tycker illa om dig.
B. Personen tycker illa om sig själv eller någon annan.
C. Det måste vara B, eftersom personen inte ens känner dig.
 
Med lite drömmar och planer inför julen skickar jag en särskild hälsning till mina tre flickor och säger samtidigt
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen