Påsken kom med härligt vårväder.

Hej hej

Vilket ljuvligt påskväder vi fick i år.

Jag unnade mig en lång och skön hundpromenad en solig förmiddag i början av påsken. I sakta mak strosade vi fram, för såklart måste småhundarna få chans att lukta och snusa precis så mycket som de vill.

På påskafton umgicks vi med några av våra närmaste och käraste vänner. Det blev en enkel påskbuffé hemma hos oss i Gyllebo och som avslutning hade jag gjort en tårta i påskens tecken.

Det vackra vädret höll i sig och jag och Stefan festade på årets första grillade kött. Mmmmm, säsongens första grillning smakar alltid bäst. Även om solen flödade så var det kallt i vinden hela påsken, så vi åt inomhus..

Efter en av mina härliga skogspromenader hade något märkligt hänt med mitt ben.  När jag kom hem och tog av mig mina kängor upptäckte jag en stor och ömmande knuta en bit upp från vristen. Efter en timme hade ben och fot svullnat upp och smärtade rejält… Det blev mest viloläge resten av ledigheten för min del.

När påskhelgen övergick i vanlig vardag så åkte jag till farbror doktorn för att kolla upp så det inte rörde sig om någon farlig sjukdom, blodpropp eller annat elände. Nix, alla prover var prima, och jag får nog fortsätta att leva i ovisshet över vad som egentligen hänt med det där benet. (det har gissats på ormbett!??, men ingen vet med säkerhet)

Att fortsätta vandra i skogen var inte heller någon fara och inget jag kommer att avstå. Blåa ben mår bra av att vara i rörelse, lite vila nu och sedan är det full fart framåt igen..

Nu när våren kommer så finns det ju så mycket vackert att njuta av.

Dagens citat:

Tänk om det inte är semestern i sig som får dig att må bra utan att det är lugnet bland dina tankar som får dig att slappna av och njuta.

Kanske håller min kropp på att berätta för mig att det är hög tid att ta semester. Det gångna året har gått i full rulle för mig och hela tiden tänker jag ”jag ska bara …”

Ha en fin onsdag och kram Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Påsken kom med härligt vårväder.”

 1. Åh Annika det ser ju inte bra ut, det är ju en blödning av nåt slag i ditt ben, är det bättre nu? Röntgade de inte benet, stackars dig. Bra att dina prover var ok, jag har många i min bekantskapskrets som fått högt blodtryck men det kollade de väl också när du var hos doktorn.
  Vädret i påsk var lysande men nu tycker jag det är svalt igen, men det är i alla fall vår.
  Önskar dig god bättring med ditt ben.
  Kram/MH

  1. Jodå, de kollade med ultraljud så det inte var någon propp. Blodtrycket var en aning högt, men det brukar det vara när jag ska till doktorn. Det håller på att bli mycket bättre igen. Du är så snäll och gullig. Stor kram!!

   1. Det låter skönt, man får va rädd om sig. Ja man blir ju lätt nervös när det ska kolla trycket.
    Ha en fin kväll- Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen