Paparazzibild på smygbadare.

Hej Bloggen
Min dag började med att jag  chattade med Andréa. Hon har det bra på Fiji, och hennes födelsedag hade tydligen varit till belåtenhet. I present hade hon fått en död hund. Ja, det är nog bara en veterinärstudent som kan uppskatta en sådan gåva. Hur som helst, en ögonamputation hade hon utfört på den döda hunden och det gick bra. Jag känner på mig att det bor en kirurg i den tösen.
Lördagen bjöd på ett strålande väder. Stefan träffade kunder,  jag och Johnny kutade runt sjön. Efter det blev det pyssel i trädgården.
Nu eller aldrig. Idag åkte alla frostkänsliga växter ut, så snälla moder natur, inte fler frostnätter nu förrän till hösten tack.  
Ingenting är så mysigt som vårens första utefikor. Man behöver liksom inte konstra till det så mycket, bara en kopp kaffe, några torra kex så känns det som världens lyx. Man kan märka att alla djuren också njuter av utefikor. Regler som vi annars följer inomhus gäller plötsligt inte längre. Man får tigga precis hur mycket som helst …..
 I eftermiddag har jag varit på Me & I party hos min syster i Sjöbo. Det är som Tupperware fast istället för plastburkar så är det kläder.
Det är fantastiskt vad världen är liten. Tjejen som var återförsäljare, var en av mina döttrars lärarinna på mellanstadiet. Tänk, hon var sig på pricken lik.
Jag tycker att det skulle vara roligt att vara paparazzifotograf. Att få smyga på kändisar och ta sånna där korniga smygbilder på långt håll. Nu finns det inte så många kändisar här i Gyllebo, men idag lyckades jag ändå få till en smygbild. Visserligen bara på Stefan…. men jag är ganska nöjd.
Ha det gott Bloggen
Tjingeling
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen