Pandemiaktiviteter.

Hejsan.

Under den här pandemin så har många människors fritidssysselsättningar förändrats en hel del. Naturbesök och utomhusaktiviteter är såklart saker som många ägnar sig mer åt nu.

I tidningen läste jag att schack också blivit en het fluga under pandemin. Men även att lägga pussel har blivit en innegrej att förströ sig med.

Hemma hos oss pysslade vi med ett så roligt pussel när vinden och snön virvlade utanför i veckan.

Även kallbad och vinterbad har blivit en het innegrej. Det sägs ju stärka både immunförsvaret och den mentala hälsan. Riktigt härligt är det, det kan jag intyga!

Men även om det finns mycket saker att hitta på med, så längtar jag massor tills jag kan träffa hela min familj igen. Glad är jag att Andréa nu är fullt vaccinerad borta i USA i alla fall. Det lättar oron för henne en smula.

 

Dagens citat:

Det bästa sättet att komma igång är att sluta prata och börja göra.

Ha en fin Alla – ♥ – dag idag.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Pandemiaktiviteter.”

  1. Pandemic activities you say ..i think you may be related to those seals on Falsterbo beach…. i drove 210km and return on Saturday to the Rangitikie River at Springvale on the Napier -Taihape road (Google it )walked the river banks looking for trout.. sweltering heat in a remote part of the country..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen