Om en hund mådde såhär.

Kära Blogg
Den här dagen var en riktigt skitdag för mig.
Min strävan är att alltid vara glad ”no matter what” liksom.
Jag hade som alltid ont i ryggen och var riktigt ”oglad”.
Egentligen skulle jag varit med mina krigarkompisar och skjutit pistol. Det hade jag varit tvungen att avboka. Ryggskrället blir så mycket sämre när jag gör rörelser med armarna. Konstigt och knäppt!
Så fick jag erbjudande om att följa med på harjakt. Det gick inte heller för min jävla  dumma skitrygg.
Grrr ….
 
Jag tog hundarna med mig ut i skogen på morgonen, vandrade den blåa slingan, tyckte rysligt synd om mig själv och hade ont!
…. fint väder var det i alla fall.
 
 
Min äldsta dotter, ”veterinärAndréa”, upplyste mig för en tid sedan om att ifall jag varit en hund som hade mina ryggproblem, då hade jag blivit avlivad nu. Kul! 
När jag var med Johnny hos veterinär Per, så skojade vi lite om det. Per höll med om att det nog var på det viset och sa på sin klingande danska:
-Så havde de taget dig ud i baghaven og skyde dig ….
Har jag sagt att jag älskar det danska språket?! Underbart!
 
Nåja, det var ett förbaskat fint väder den här söndagen åtminstone (och någon hade tydligen haft fest där i skogen – kul för dom)
 
Sådärja, jag har gnällt färdigt och ska strax iväg till tandläkaren. Ja, för jag har ju så lämpligt lyckats bita sönder ytterligare en tand och det passar extra bra nu när jag fått min  hemvärnslön. Jag menar, det känns skönt att man vet att pengarna går till nyttosaker och inte till en massa nöjen och annat oviktigt. Jag har ju redan betalt 10.000 tals kronor till Österlentandläkarna, så någon tusing till kan de ju gott få. Nä, jag är inte bitter! Jag hade ändå inte tänkt fira någon jävla   … tjyvingens jul i år.
Punkt!
 
Dagens kloka ord:
Jag tillåter inte att andra bestämmer hur jag mår. Det bestämmer jag.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top