Molly i skolan.

 
 
 
 

Kära Blogg

Det var dags för mig och Molly att åka på kurs hos Jenny igen.
Den här gången kom Stefan och skulle titta på. Han och Johnny fick också delta och de var lite extra störning, vilket säkert var nyttigt för mig. Så min fokus fick ligga på att släppa kontrollen och vara här och nu med bara lilla Molly. Och Molly skötte sig fint den här dagen. Hon kändes lite mindre uppstressad och lite mer kontakt med mig. Härligt!
Ett stort tack till fina Jenny, som instinktivt vet exakt vad som är nyttig träning för stunden.
 
  
Så måste jag skicka en stor, varm grattiskram till ett av mina älskade gudbarn, Joel, som fyller år idag.
Jag hoppas du får en härlig dag, du goe Sjöbopåg. Vi ses någon dag framöver.
 
 
 
 
Så vill jag bara påminna …. ställ om klockorna!!
 
Dagens kloka ord:
 
Sommar och vintertid blev förklarat för en gammal indian. Han svarade:
Bara en vit man vill klippa av ett täcke 30 cm och sy fast det på motsatt sida och påstå att det blivit längre.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top