När vinden tilltar .

Hejsan.

Efter veckor med kav lugnt väder så glömmer man nästan bort att det kan blåsa och storma. Riktigt mycket faktiskt!

Nere vid sjön njöt jag av ännu en stilla och underbar morgon. På vattnet kom en båt sakta glidande på den spegelblanka ytan.

Jag och mina döttrar hade bestämt att vi skulle boka in oss på att ”supa” nästkommande kväll. Alltså nu menar jag den här nya grejen med surfplatta och paddel, ”stand- up-paddel” heter det och kallas för SUP. Förra året hade mina döttrar testat det, och de påstod att det var helt magiskt. Nu skulle det visa sig att just den kvällen som vi planerat, så skulle det komma att blåsa stormvindar längs hela Österlens kust. Att ge sig ut på en vingliga bräda under de omständigheterna kändes inte helt lyckat, och vår ”sup-instruktör” avrådde bestämt. Det hade varit riktigt dumdristigt.  Nej, istället for vi till Kristianstad där vi åt en god middag och gick på bio. Perfekt sysselsättning när det råder höststormar på sensommaren.

Vingliga tanter som jag, gör nog bäst i att premiärsupa vid någotsånär lugn väderlek, om jag inte skulle riskera att driva till havs och till sist hamna på Bornholm och där jag då skulle skrämma slag på stackars danskar.

Dagens citat:

Vänta inte på att allt ska bli perfekt innan du börjar njuta av livet.

…och stormen bedarrade någon dag senare, det gör den alltid.

Kram Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”När vinden tilltar .”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen