Morsdag 2021.

Hejsan.

Det blev en så härlig morsdag för mig. Av mina gulliga tjejer fick jag blommor, choklad och telefonsamtal. Egentligen tycker jag  att det här med morsdag inte är så viktigt att komma ihåg och fira. Ändå har jag alltid känt mig så väldigt ihågkommen just den dagen. Visst är det väl den känslan som är det viktiga med morsdag, inte vad som ligger i eventuella presenter.

Amanda och Scott som varit rejält förkylda i flera veckor och som jag inte kunnat träffa på ett bra tag, stannade till en liten stund här i Gyllebo för att lämna en blomma och för att säga ”hej på avstånd”. Amanda är ju själv mamma och förtjänar lite omtanke även hon på morsdag. Jag hade önskat att vi slapp hålla distans och att jag kunnat pyssla om dem lite extra.

För första gången kunde vi inte köra och dricka kaffe hos svärmor Karin på morsdag. Men såklart fick hon en liten blomma på sin grav den här dagen.

Mellby kyrkogård var så vacker i eftermiddagssolen, och därifrån for vi sedan vidare till Brösarps kyrkogård.

Mamma Ingrid fick en likadan liten vit margerit som Karin på sin minnesplats.

Jag blev lite osäker på vad det var för stor växt som plötsligt börjat växa intill gravstenen. Sorgset tänkte jag för mig själv, att just den frågade hade jag kunnat ställa till min mamma. Mammor vet ju nästan alltid allting! Nåväl växten fick stå kvar till nästa gång då den förhoppningsvis fått bekänna färg… och om det är ett ogräs så är det ett väldigt pampigt sådant.

Dagens citat:

Så gott vi tänker göra, alltmedan tiden går och går. Men en tanke kan ingen höra, blott en handling lämnar spår.

Ha en skön dag.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen