Mitt vackra Gyllebo

Kära Blogg
Det har varit underbara morgnar och den här dagen var inget undantag.
Min runda är så himla vacker. Miljön, naturen, ja allt. Vill ni hänga med på en tur?
 
 
Så kom regnet, fast det gjorde inte så mycket. Jag skulle ändå jobba och mellan varven tog jag hand om all tvätt som familjen producerar. Jag gillar att stå där i min tvättstuga och vika och stryka och lägga ihop.
I trädgården hade det ploppat upp några små svampar i gräsmattan, förmodligen rysligt giftiga. I poolen plaskade en självmordsbenägen humla runt och blommorna sög girigt i sig alla regndroppar.
 
Judith blir genast lite mer hemkär när det blir väderomslag mot det blöta hållet. Hon gillar inte alls att hennes specialingång bommas igen, och har av Stefan fått specialtillstånd att inta sina måltider uppe på vasken. Ja, är man en prinsessa så är man.
 
 
 Nu när Amanda har börjat i sin skola och Jimmy är ute på sina fartfyllda äventyr, då får lilla Snowie bo här hos oss i Gyllebo ibland. Snowie är inte av den kaxigare typen direkt. Nä, snarar precis tvärtom. Hon är väldigt försiktig och försynt, så hon behöver lite extra kärlek, mys  och peppning.
 
(OBS, saken där på Stefans nattygsbord är en ficklampa … jag kände att jag nog ville förtydliga det.)
 
 
Dagens kloka ord:
”Det är inte vad vi har utan vem vi har”
 
Kram och Hejdå Bloggen.
 
 
 
  
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen