Mitt September 2020

Vackra underbara september, vilket fantastiskt väder vi bjöds på. Och vilka härliga naturupplevelser jag varit med om!!

Livet har rullat på i sin gilla gång och jag har njutit av allt det som finns mig nära.  Naturen börjar klä sig i höstskrud och Österlen lugnar ner sig en smula igen. Jag har umgåtts med mitt lilla barnbarn som växer i ett rasande tempo. Mina tankar har ofta varit hos vänner som prövats av livet. Jag har påmints om att den största lyckan är att få ha hälsan och vara frisk. Inget annat är egentligen så viktigt. Min egen ischias knackade på dörren i början av sommaren igen, så min löpträning har fått ge vika en smula. Men ischias är en bagatell om man jämför med mycket annat. Tack vare akupunktur har jag blivit så mycket bättre igen. och börjat springa igen. Så har jag vandrat. Och badat… ja som jag har badat! Roligaste septemberbilden knäppte nog min vän Tina. En bild på en häger i gryningen och en naken fotograf….

Nu hälsar jag oktober välkommen. Med ett väntande barnkalas, och lite egentid när min Stefan drar ut på jakt, så kommer det att bli en mysig månad tror jag.

Dagens citat:

Lär från gårdagen, lev för idag, hoppas på morgondagen.

Ha det bra och var rädda om er och varandra.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top