Mitt November 2021

Hejsan.

Så var det redan dags att summera månaden som gått. Mitt November 2021.

Det har varit en så fantastisk månad. Första av allt så kom min efterlängtade dotter Andréa hem till Sverige igen, och jag var absolut inte ensam om att ha längtat halvt ihjäl mig efter henne. Vi samlades hela familj och firade det hela. Jag har varit på utflykt med mitt barnbarn Scott och hans familj. Det var vår 2-års present till honom och jag tror att vi alla hade en härlig dag i Skånes djurpark. Jag har vandrat och tillbringat tid med mina döttrar så mycket jag hunnit med. Med min pappa Kurt var jag i Staffanstorp på syskonträff för ”di gamle”, och det blev en alldeles speciell och innerlig dag med många skratt och dråpligheter. Jag har njutit av soluppgångar med min badkompis som vanligt och jag har haft äran att ha besök från Irland och Nederländerna här i huset. Kort sagt har det varit en fantastisk månad.

Men hand i hand med lyckan går också sorgen. Ingen är förskonad, inte vi heller. Fast det här blogginlägget får genomsyras av enbart det lyckliga sakerna.

Nu välkomnar jag december månad. En månad som jag vet kommer innehålla väldigt mycket värme och glädje, men också sorg och förväl… Livet, hörrni – var rädda om det.

Dagens citat:

Bara för att jag skrattar mycket, betyder det inte att mitt liv alltid är lätt. Bara för att jag alltid har ett leende på mina läppar varje dag, betyder det inte att jag aldrig har problem. Jag har bara valt att gå vidare utan att älta allt negativt i livet. Varje nytt ögonblick ger  mig en ny chans att välja hur jag vill vara.

Ha en fin dag.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen