Mitt Mars 2022.

Hejsan.

Några dagar in i April så tänkte jag summera ”Mitt Mars”. Det blev en väldigt solig månad som bjöd på mycket fina upplevelser. Solen slog alla rekord och visade sig så gott som varenda dag. Vid bryggan fick jag träffa på uttern vid ett par tillfällen och jag njöt av vackra soluppgångar. Vi provade byns nya lekplats och passade samtidigt på att festa på korv och ”sugrörsdricka”. Min dotter Emmy fyllde år, och vi samlades i Malmö för att fira hennes dag. Vårtecknen poppade upp det ena efter det andra, och som alltid njöt jag alldeles extra mycket av blåsipporna. Lilla valpen Penny växte och utvecklades, och det blev flera härliga promenader med alla hundarna. Jag och min vän T åkte till Malmö och gjorde staden osäker och njöt av storstadspulsen.

När Mars månad gick mot sitt slut så packade jag min väska och åkte på en kortare resa till Italien. Jag fick några fantastiska dagar med min dotter Amanda. (lite mer bilder kommer kanske här på bloggen framöver)

Nu ser jag fram emot April månad som förmodligen kommer att vara lite annorlunda för mig. Jag ser med spänning och förväntan fram emot våren.

Dagens citat:

Det fina med livet är att det går att förändra. Problemet är bara att vi vill ta stora kliv medan livet oftast vill ta små.

Små eller stora kliv – bara man rör sig framåt.

Kram Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Mitt Mars 2022.”

  1. Härliga foton! Förstår du hade en fin resa med dottern alltid minnen att spara i hjärtat. Spännande vad ska du nu hitta på i denna månad, oavsett så blir det säkert hur bra som helst.
    Mä väl/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen