Alla behöver vi lite miljöombyte.

Hej hej.

Även om jag älskar mitt Gyllebo av hela mitt hjärta, och oftast tycker att det är den bästa platsen på hela jorden, så måste jag nog ändå tillstå att jag lite då och då mår bra av miljöombyte.

När det här blogginlägget nu publiceras så är jag som bäst på väg till Italien, för några härliga dagar där tillsammans med min dotter. Tyvärr ser det ut som om vi inte alls kommer att ha någon tur med vädret på vår lilla resa, fast det gör inte så mycket. Vädret brukar oftast inte sätta käppar i hjulet för mig, så det ska det inte få göra den här gången heller.

Här hemma i Gyllebo kommer Stefan att hålla ställningarna så länge och se efter alla våra små ”svansbarn”.

Dagens citat:

Lyckan är att skapa ett liv som vi inte behöver ta semester ifrån.

Alla behöver nog någon dags semester och lite omväxling då och då, oavsett hur underbart liv och arbete man än må ha, tror ni inte det? Annars vore det ju som att äta sin älsklingsmat dag ut och dag in.

Ha det gott och kram

Annika

Dela gärna

About The Author

5 reaktioner på ”Alla behöver vi lite miljöombyte.”

  1. ”Happiness is creating a life from which we do not have to take a vacation.”
    Would that not be eternal life.. ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen