Mitt Mars 2019

Mitt Mars har varit extra händelserikt. Naturen och mitt älskade Österlen har såklart varit i stort fokus. Det är det ju alltid för mig. Naturen, havet och skogen ger kraft och energi. Våren har så sakta kommit smygande. Årstiden skiftar. Månaden mars har bjudit på så mycket spännande saker för mig privat. Saker som jag håller för mig själv. Både vad det gäller arbetslivet och privat har mars varit fyllt med roligheter, beslut och oroligheter. Upp och ner går livet. Det kittlar i magen och jag ser framtiden ann. Jag har hållit igång med min löpning och samlat på mig 86 sprungna kilometer under månaden. Jag känner mig pigg och stark. Diskbråcket finns där, men jag lirkar med det, så jag har just nu övertaget. För ett år sedan pratade doktorn om operation av min rygg. Jag ville försöka bita ihop och hålla ut. Idag är jag glad att jag tog det beslutet.

Nu hälsar jag April välkommen. En månad med nya äventyr.

Hoppas ni också samlar på er av era positiva ögonblick i livet. Glöm bort det där som skaver och irriterar. Gör något åt de problem som finns, går det inte – skit i att tänka på det. Styr tankarna åt det som känns gott i hjärtat.

Dagens citat:

 jag kommer kanske att reta upp väldigt många när jag börjar göra det som är bäst för mig. Men det är det värt.

Ha det fint och kram på er.

Annika

 

 

 

 

Dela gärna
 • 57
 •  
 •  
 •  
 •  

4 reaktioner på ”Mitt Mars 2019”

 1. Hej Annika
  Alltid lika trevligt att läsa din text, nu har jag landat i att vara lite egoistisk 😊 dags att lägga fokus på sig själv och finna positiva saker i livet. Dina upplevelser i naturen lyfter min just nu gråa vardag (fått cancer besked) jag har en dröm om att flytta till Österlen och den visionen har jag kvar. Nu den 12/4 gör vi en tripp dit och jag ska passa på att besöka några av dina fina utflyktsmål. Tack för din positivitet.
  Tacksam för livet 😊 / Cattis
  Instagram: tackforlivet

  1. Åhhhhh, jag önskar dig allt gott och tror att drömmar och visioner är väldigt positivt när man som du fått en så jobbig sak att tampas med. Ingen av oss vet någonting om morgondagen. Men vi mår alla bra av att stanna upp och vara ”här och nu”. Jag önskar dig allt gott och det viktigaste för dig är just nu att värna om dig själv. Ta hand om dig! En stor kram från mig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top