Mitt Maj 2022

Hejsan.

Redan är vi inne i Juni månad, och i år känns det som om maj bara rusade förbi. Även om jag mest bara jobbat all min vakna tid, så har jag hunnit med att vara i Stockholm en vända med mina döttrar. Jag har stigit upp tidigt några morgnar för att gå ner till sjön, men långtifrån så ofta som jag egentligen hade önskat mig. En söndag var vi på utflykt i Wanås slottspark och jag njöt av en helt ledig söndag.

Maj månad har inte direkt bjudit på några sommartemperaturer, men naturen har varit skirt grön och riktigt frodig.

Nu hälsar jag Juni månad välkommen. Mest av allt ser jag framemot att få träffa mitt nya lilla barnbarn. Scotts lillebror, som jag hört går under namnet ”Sten” (sten-skott)

Dagens citat:

Äkta glädje återfinns inte i det som kommer och går, utan i det som är.

Ha en fin torsdag.

Annika

Dela gärna

About The Author

5 reaktioner på ”Mitt Maj 2022”

  1. Maj gick för snabbt och jag hörde juni månad skulle bli kall och regnig men hoppas de har fel.
    Jättefina foton och det förstår jag du längtar till nya lille barnbarnet. Lycka till din dotter!
    Ha en fin torsdag. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen