Mitt Juli 2021

Hejsan.

Oboy, vilken sommarmånad årets juli kom att bli. Vilket väder vi haft och vilken underbar sommar det kom att bli. Jag har mest bara varit kvar här på Österlen med min familj. Jag har njutit av naturen, dagliga bad, av god mat och våra kära vänner. Om här var mycket turister och trafikkaos på Österlen i fjor, så vill jag lova att det här året inte varit ett dugg sämre på den fronten. Och jag skulle ljuga om jag nu inte erkände att jag längtar en smula tills allt lugnar ner sig här igen. En ganska stor smula faktiskt.

Nu hälsar jag augusti månad så välkommen. Jag ser framemot en sensommarmånad med mycket naturupplevelser och som pricken över i:et längtar jag alldeles extra mycket till ett speciellt äventyr med en vän. Ett äventyr som passar mig som handen i handsken med djur och natur i fokus.

Dagens citat:

Tiden är långsam för de som väntar, för snabb för de som fruktar, för lång för de som sörjer, för kort för de som är glada, men för de som älskar är tiden evig.

Ha det riktigt bra och kram från mig.

Annika

 

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen