Mitt Januari 2024

Hejsan.

Den här januarimånaden har varit den vackraste som jag upplevt på väldigt många år. Vi fick ett fantastiskt ihållande  vinterväder med mycket snö och kyla. Jag har verkligen njutit fullt ut av det. Nästan varenda morgon har jag gått med min fina badkompis ner för att kallbada i vår isvak.  Det har varit helt fantastiska morgnar. Min dotter Amanda fyllde år i början av månad. Vi i familjen samlades för att fira hennes dag och vi fick en mysig eftermiddag tillsammans. Jag har även firat att min fina vän blivit pensionär på riktigt. Det blev ett äventyr till stora staden Malmö. Stefan har varit krasslig och han blev efter många turer inlagd i Lund där ett hjärtflimmer upptäcktes. Nu går det nog på rätt håll för honom, och han väntar på någon slags ”omstart” av hjärtat… Så har jag såklart träffat barnbarnen Eriksson, vilket alltid är lika fantastiskt och roligt.

Nu hälsar jag februari välkommen. Det är en månad som för mig nästan är som ett oskrivet blad, åtminstone än så länge. Det är bara lite barnpassning och ett ögonläkarbesök som står på agendan. Det ska bli spännande att se vad februari har att bjuda på.

Dagens citat:

Folk tycker att det är dyrt att betala för ägg från en höna som haft det bra, men att köpa flaskvatten som de kunnat tagit i kranen, verkar vettigt … eller?

Jag är så tacksam för vårt goda dricksvatten som vi har här i Gyllebo. Det är så gott och jag dricker det gärna ”obubblat”!

Ha det fint, Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Mitt Januari 2024”

  1. Hej då januari och välkommen februari! Hoppas denna månad bli vacker får gärna va solsken och ingen vind, men vi bestämmer inte det ju utan får va nöjda och glada i alla fall. Vi har haft en släkting som gjort ”omstart” då hjärtat inte tickade i takt det gick bra för henne. Ok ormhassel ja det ser ut som slingrande sådana, vilket jag kan känna en viss rysning av. Är världens störta djurälskare med få undantag ormar ,möss och råttor. Så rätt så rätt med ägg och vatten. Lycka till med dina ögon när det är dags för kontroll.
    Fin torsdag. Kram/MH

    1. Jag önskar mig också sol och lite mer vindstilla väder, men som du skriver, det blir som det blir. Du är lik min mamma, hon tyckte inte heller om möss, råttor eller ormar, annars var hon än stor älskare av alla djur! Ha en fin torsdag. Kram kram

  2. Omstart av hjärtat gjorde vår granne igår. Sen kom han hem på eftermiddagen igen! Det var snabba ryck, men det var lång väntan innan på att olika värden skulle förbättras.
    Januari gjorde verkligen skäl för ordet vintermånad!
    Trevlig torsdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen