Mitt december 2020

Hejsan.

Jag vill börja med att önska er alla en riktigt god fortsättning på det nya året.

Här på bloggen är det dags för mig att summera månaden som gått, Mitt December 2020.

Jag har haft en fantastisk jul- och vintermånad. Den började med en kort weekendresa för mig och Stefan till Eriksbergs viltpark.  Där åt vi gott och övernattade med våra hundar på deras fina hotell. Varenda morgon har jag varit ute i naturen, som alltid. Här på bloggen har jag haft ett väldigt trevligt samarbete med GULDVIVA, där jag haft möjlighet att visa upp några av deras fina smycken. Jag har vinterbadat nästan varenda dag i hela december och njutit mer och mer av det för varje gång. Mitt lilla barnbarn Scott har varit här på besök lite då och då och vårt julfirande blev så himla lugnt och mysigt. Att det varit pandemi med förhållningsregler har såklart påverkat mig också, men jag har försökt att göra det till något positivt. Att likt en sport försöka ta mig ann de nya restriktionerna och tänka ut nya sätt att förgylla tillvaron, har gjort att jag mest känt en nyfikenhet inför framtiden.

Jag känner stor tacksamhet för att jag fått en så härlig decembermånad. För samtidigt vet jag att många av er därute, haft tuffa saker att tampas med. Mina tankar har ofta gått till de vänner som inte varit lika lyckligt lottade. Kram till alla er ♥

Jag ser med positiva ögon på året som kommer och känner en stor tacksamhet för det vaccin som nu är på gång. Sakta kommer vi kunna leva lite mer som vanligt igen.

 

Dagens citat:

Mognad är när du inser att ett nytt år inte kommer att förändra ditt liv.

Nu ska jag göra det jag alltid gör, varenda nyårsdag… jag ska säkerhetskopiera föregående års alla foto.

Ha en fin dag.

Annika

 

 

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen