Ett härligt sätt att umgås.

Hejsan.

Många människor har i år anammat ett nytt sätt att umgås på. Att träffas utomhus.

Jag gillar verkligen att vara ute, så mig passar det jättebra. En av juldagarna träffade vi våra vänner vid Gyllebosjön för att vandra, prata och dricka lite kaffe och glögg tillsammans.

Aldrig någonsin förut har jag sett så mycket besökare vid den här sjön. Hundarna Sigvard och Stina tycktes också älska det nya sättet att träffas på.

Nästan alla rastplatser var upptagna, men vi hade tur, och hittade till sist en ledig plats. När skymningen sänkte sig vandrade vi vidare. Jag tycker att det är ett härligt sätt att förena nytta med nöje. Gratis motion under tiden man träffar sin goa vänner.

Som alltid finns det inget ont som inte har något gott med sig.

Dagens citat:

I år har jag inte varit kompetent nog att avgöra om jag haft ont i halsen, haft halsbränna eller faktiskt bara känt att jag HAFT en hals. Den här pandemin har ställt för stora krav tycker jag.

Med det lite skämtsamma citatet vill jag passa på att önska er allihopa ett riktigt Gott Nytt År. Var rädda om er och varandra.

Kram från mig.

Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Ett härligt sätt att umgås.”

  1. Hej Annika! Hittade hitt genom Eval8 … och ser att vi har liknande intressen – natur och foto 🙂
    Härliga bilder – och tänk att du hittat håris! Jag letade efter det när det var övergående väder från minusgrader, men hittade inget då, men nästa gång kanske. 🙂
    Ett bra citat tycker jag!
    Önskar dig ett gott slut och ett Gott Nytt År!

    1. Åhhh välkommen till min blogg när helst du känner för det. Här i Gyllebo ser jag håris varje år vid rätt väderlek. Jag önskar dig också ett riktigt gott nytt år. Kram från mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen