Mitt augusti 2020

Hejsan.

Augusti, min favoritmånad.

Kanske är det augusti som är den härligaste av alla månaderna. Fast jag gillar ju egentligen alla årstiderna precis lika mycket. Ungefär som sött och salt, allting behövs för att man ska kunna uppskatta det.

Mitt augusti har varit mycket tid med familjen, men också ensamtid. Det har varit vackra naturupplevelser, bad och god mat. Jag har njutit av mitt lilla barnbarn som växer i racerfart.

Ledsamt har det också varit, då det stod klart att min äldsta dotter inte kunde komma hem från USA som planerat. Oavsett hur tacksam jag är för att ha mina andra döttrar nära, så hjälper det inte mot längtan efter min älskade Andréa.

 

Dagens citat:

I varje situation som är möjlig att påverka i ditt liv, kan du välja att … förändra, försvara eller klaga över dina omständigheter.

Nu hälsar jag september välkommen och är full av tillförsikt inför framtiden. Med så mycket att vara tacksam för, fokuserar jag på allt som är bra.

Kram Annika

 

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Mitt augusti 2020”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen