Midsommarafton 2015

 
 
 

Kära Blogg.

Jag blev klar med min mormorsfilt alldeles lagom till midsommar. Det passar extra bra i år, när vädret liksom kräver filtar, raggsockor och pussavantar.
För min del spelar vädret inte så stor roll. Jag plockar fram lite midsommarattiraljer, lagar en gryta nypotatis, köper en låda jordgubbar och vips är det sommarens största högtid.
Min käraste midsommarsak är ett par halmsaker som mamma Ingrid gjort.
 
Stefan däremot, han är inte så mycket för traditioner tror jag….
 
 
 

 
För oss blev det en runda till Tjörnedala i eftermiddag. Där har jag varit många gånger, ja ända sedan barnen var små och hoppade runt som små grodor iklädda sina fina sommarklänningar. 
På scenen stod Nya Stup och spelade. De hade fått två gästartister till sin hjälp. Det var en kollega till Stefan kan man säga, Chrisla Hantverk. Så var det Bempa, en annan loka sångfågel som hjälpte till med skönsången.
Vi tog bebisen Molly med oss. Det var för hon skulle träna sig lite på att vara social. Det gick ganska bra. Hon åt lite koskit och grävde i mullvadshögarna, men på det stora hela skötte hon sig fint.
 
Jag är hundvakt åt Amandas lilla hund Snow. Så till dig Mando vill jag bara säga att det går jättebra.
 
 
Dagens kloka ord:
 
”Livet är för kort för att oroa dig över vad andra säger eller tycker om dig. Så …. ha kul och ge dem något att prata om.”
 
Med de önskar jag alla en riktigt Glad Midsommar.
En stor kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen