Syskonkärlek och snigelrekord

Kära Blogg
Visst blev det våfflor till kaffet igår kväll. Alla döttrar var på plats. Andréa är ledig några dagar innan hon åker vidare för att studera i USA. Emmy jobbar varje natt hela veckan och tog därför lite återhämtning hemma hos mamma. Dunderförkylda Amanda kom också hit med sin lilla ”Snö”, för lite syskonmys.
Härligt när gänget är samlat. Och finns det något godare än våfflor en regnig sommardag? Med färska jordgubbar och grädde. Nixpix, det gör det inte!
 
 
Katten Judith och nykomlingen Molly har blivit riktiga kompisar. De springer runt i trädgården och busar, gräver och hittar på alla möjliga hyss. Jag har förstått att Molly är en riktig gourmethund med smak för det goda. Döda, torkade sniglar är hennes specialitet. Så det är då inte konstigt att hennes andedräkt emellanåt inte luktar hallontårta precis. Fast det är bättre med en dålig andedräkt än ingen andedräkt alls ….
 
 
Sniglar har vi så det slår härliga till. Här är både stora och små, med hus och utan hus … ja, vi har nog guinness rekord i antalet sniglar i år. Jag är så himla glad att de lämnar några vackra blommor kvar i min trädgård. Tack för det sniglarna.
 
Dagens kloka ord:
”Det är omöjligt att vandra i skogen och samtidigt vara på dåligt humör.”
 
Med en bild från min och Johnnys morgonpromenix säger jag Hejdå Bloggen.
 
 
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen