Mer än lite duggregn.

Hejsan.

Jag brukar ha en himla massa bra och härliga idéer. Det tycker jag själv åtminstone. Men det här var ingen sådan, kan jag säga nu i efterhand.

Jag tyckte att vi kunde starta morgonen vid Borrby strand. Visst hörde jag att det susade en aning i trädtopparna här hemma i Gyllebo, men lite frisk luft skulle göra oss alla gott, resonerade jag.

Stefan, som för länge sedan har lärt sig att det liksom inte är lönt att kämpa emot mina upptåg, följde skeptiskt med.

Det var sandstorm och det regnade småspik. Attans vilket väder. Om vi inte hade haft våra småhundar i koppel så hade de med all säkerhet lyft som små söta drakar upp i luften och svävat bort i skyn.

Det blev inte någon särskilt lång skön vandring för oss, det måste jag villigt erkänna.

Ganska snart vände vi åter mot bilen med våra små sandblästrade hundar. Molly och Lykke såg smått chockade ut. Vår lille lånehund kröp långt in i sin hundväska och Stefan var knäpp tyst. ”Johnny hade i alla fall älskat den här idéen”, tänkte jag sorgset för mig själv. Det fick bli en tur hemma i skogen istället!

Det här med tur i spel är inget som jag kan skryta om att jag har. Men tur i kärlek måste jag väl ändå påstå att jag har. Och nu när det varit Alla Hjärtans Dag så måste jag ju visa er vad jag har fått…

Alltså….!!  Den vackraste blomsterbukett och ett par glittriga örhängen. Det var en vinst som min dotter vunnit åt mig när hon handlade på Tryde Ljus i Tomelilla.  Amandas motivering ”mamma betyder allt för mig”, gick rakt in i mitt hjärta och får stanna där för en lång tid framöver. Tack Amanda och Trydeljus!

Dagens citat:

Djävulen viskade i mitt öra, ”Du är inte stark nog att stå emot stormen”. Jag viskade tillbaka ”Jag är stormen”.

Ha en riktigt härlig dag och kram från mig

Annika

Dela gärna

About The Author

3 reaktioner på ”Mer än lite duggregn.”

  1. Pingback: Vi människor är så hialösa. - Gylleboannika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen