Man måste säga gäss till livet.

Hejsan.

Även om det är regnigt och grått dagarna i ända nu, så måste man säga yes, yes, yes … gäss till livet.

Man  måste se ljuset i tunneln och härda ut.

Jag är så tacksam att mina små hundar är lika förtjust i stormiga och regniga skogsvandringar som jag själv är.

Det är förstås inte något  vackert fotoväder just nu. Men å andra sidan har jag klantat till det för mig och slagit sönder mitt finast objektiv. Om jag nu ska se det hela från den ljusa sidan, så var det bästa tiden på året för sådana klumpigheter.

Man får försöka skratta och vara glad så mycket det bara går. Leif gås on.

Dagens citat:

Även om yttre omständigheter kan vara svåra, så är nyckeln till lycka hur vårt sinne svarar på dem.

Ha en härlig söndag alla fina och kram från mig.

Annika

 

Dela gärna

2 reaktioner på ”Man måste säga gäss till livet.”

  1. Ja visst måste man säga ja till livet. Härligt att se så många gäss igen. De kommer väl hit i mars kanske. Tack för styrkekramen. Den värmde och det känns lite bättre idag. Nu ska jag ge mig ut på promenad det är bra för humöret. Kraaam Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen