Lite jobb och lite letande efter vårtecken.

Hejsan.
Hela vintern har vi arbetat med en stor renovering åt en kund. Det är en funkisvilla som våra killar totalrenoverat. Nästa vecka ska allt vara färdigt invändigt och klart för inflyttning. Den här lördagen hade vi målare och städare på plats.
Åhhh var jag tycker att det blivit läckert. Allt är varsamt renoverat och den gamla, traditionella funkisstilen har fått vara kvar som en röd tråd i hela huset.
 
Det jag gillar mest är att man valt att behålla den gamla stentrappan som var så vanlig i hyreshus förr. Den ger en häftig kontrast till allt det som nu är nyrenoverat.
 
Utvändigt finns en hel del kvar att göra. Trädgården med poolområdet, kommer att bli en fantastisk oas att vistas i på sommaren.
Små smakfulla detaljer som lampor och annat sätter verkligen prägel på våra kunders kommande hem.
 
Naturligtvis kommer möbler, pynt och annat att bli pricken över i:et … men det är våra kunders privata hem, så mer än såhär kommer jag inte att visa, men jag kan förstå att det kommer att bli ett läckert hus att leva och bo i.
Till paret vi bygger åt, vill jag såklart säga all lycka till med ert nya boende.
 
På eftermiddagen bestämde vi oss för att köra en runda, på jakt efter vårtecken.
I Kivik låg två stora fartyg. Maken min, som är född i Kiviks hamn, ville såklart att jag skulle fotografera dessa båtar …
Ja, så här är de, plus en ensam anka ….
 
 
Vårt riktiga mål för dagen var Pulken, utanför Yngsjö. Ett ställe där det samlas tusentals tranor varje vår. Jag var lite spänd på att se hur många tranor som anlänt…. Inte en enda, visade det sig! I alla fall inte just när vi var där.
 
Fast på hemvägen fick vi se några av de underbara fåglar som kommer med löfte om våren. Där på en äng utanför Yngsjö, spatserade några så graciöst och vackert.
Så för oss blir det nog en tur till Pulken igen i vår. Jag älskar att se alla de tusentals tranor som samlas för att häcka.
 
Dagens tänkvärda ord:
Rensa ut gammalt skräp
ur ditt liv!
Bränn det och låt det bli
till ny energi!
 
Ja, kanske ett bra söndagstips, att rensa ut lite gammalt skräp.
Vad ni än väljer att göra, så njut av dagen och fyll på med energi.
Kram från mig.
Annika
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen