Längtan är stor.

Hej hej

Det har snart gått fem hela månader sedan min yngsta dotter reste till andra sidan jordklotet, nämligen till Nya Zeeland. Jag var såklart införstådd med att hon skulle vara borta en längre tid och att vi inte skulle kunna träffas på väldigt länge. Vad jag inte alls var förberedd på var det läge som skulle komma att drabba hela världen med tanke på pandemin, och på den extra oro detta skulle medföra för oss alla.

Ingen kan vara gladare än jag när det nu står klart att hon och hennes kompis ska försöka ta sig hem om en dryg månad. Åhhhh, alltså, hon kommer hem snart!

Vi hade en liten plan i familjen, att vi alla skulle kunna ses här hemma i Sverige i sommar. Tyvärr ser det inte ut att kunna genomföras, då min äldsta dotter nog måste stanna kvar i Alabama för ganska lång tid framöver. Men vi får se, kanske kan vi ta oss till henne istället, någon gång framöver.

Nu gläds jag först över att snart få återse min älskade lilla sockersmula. Min fina Emmy. Därefter får jag göra upp höstens resplaner till ”Amerikat”, för en mammas längtan är starkare än all coronaskräck i världen.

Dagens citat:

Jag har gjort många dumheter och det tänker jag fortsätta med. Det är de som är kryddan i livet.

Nu håller jag alla tummar och tår för att de här flygmaskinerna går som det är planerat, och jag åter kan krama om min yngsta lilla tös igen.

Ha det gott och kram Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Längtan är stor.”

  1. They are in the best place for now , have on-going employment and housing when thousands here have lots jobs. Northland weather ,according to my cousin in Kerikeri rarely gets below 15 degrees celsius in winter. Queenstown now is ghost town.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen