En lille paus.

Hejsan.

Efter en småjobbig månad för min del, så står den underbara pingsten nu för dörren.

Jag känner mig trött och sliten i huvudet.  Maj månad brukar i vanliga fall vara fylld med ganska mycket jobb för mig, vilket är helt ok. Men i år har jag även haft min pappa inlagd på sjukhus och månaden har varit fylld med oro och en massa kontakter och planering i samband med det.

Under pingsten ska jag ta hand om mig lite extra och det kommer bli en hel härlig helg med yoga retreat och avslappning. Bloggen får även den pausa lite grann. Därför vill jag passa på att önska alla en fin helg och har ni era mammor i livet så glöm inte bort dem på söndag.

 

Dagens citat:

Vinden säger, det ordnar sig. Vågorna viskar, det löser sig. Träden berättar att ännu lever du. Bergen varnar för att det kan göra ont. Jorden tröstar, men inte för alltid.

Vill ni så ses vi i nästa vecka.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen