Långfredag och jag tar det bara lugnt.

Kära Blogg
Den här långfredagen kände jag extra mycket att jag behövde lugn och ro.
Mina piller mot blodtrycket verkar hjälpa en del. Jag kände mig snäppet bättre. Jag har utan ansträngning gått ner 1,5 kilo på mindre än ett dygn. Lite lagom yr gör de mig dock så jag uppfattas nog som en mer vimsig ”kering” än vanligt.
Lite påskpynt har jag i alla fall satt fram, för det tycker jag man ska ha när det är påsk.
 
Dagen började jag med en runda runt sjön. Den här långfredagen var jag extra lycklig och glad eftersom jag hade min äldsta dotter, Andréa hemma i Gyllebo. Underbara fina Andréa.
Katten Felix verkade väldigt intresserad av henne, och hela dagen låg han sedan i hennes säng och mös. Det är inte bara Felix som tycks älska Andréa, alla våra djur tycker om henne och låter sig villigt undersökas både här och där av henne. Även jag fick en hjärtkontroll. Stetoskopet kom fram och mitt hjärta var helt perfekt … i alla fall om jag varit en hund.
 
 
 
Så vill jag önska mina trogna läsare en riktigt Glad Påsk.
 
Dagens tänkvärda ord:
Det tar bara en negativ kommentar för att ta död på någons dröm. Tänk på det!
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen