En svag bajsdoft över Gyllebo.

Kära Blogg
Även om vädret var grått och lite halvtråkigt, så står det helt klart att våren är på ingång. En svag doft av gödsel låg över Gyllebo den här dagen. Det var en bonde som kört ut sitt mög mittemot sjön. Jag tycker att skitlukt liksom hör påsken till. Lite hånfullt njuter jag av att det luktar skit när alla fisförnäma stadsbor nu kommer till Österlen för att glo på konst …
Så börjar de då äntligen sticka upp. De små efterlängtade vitsipporna. Ännu är det bara små knoppar, men snart kommer hela skogen vara täckt av de underbara små blommorna. Åhhh vilken underbar tid vi går till mötes.
 
Den här dagen blev jag uppringd att ”tant doktor”. Nej, så där högt blodtryck kunde jag inte gå omkring med, det var livsviktigt att omedelbart behandla betonade hon. Så nu måste jag väl ändå vara uppe i en mer mogen ålder. Jag menar, nu äter jag både blodtrycksmedicin och har tandbrygga. Snart, snart kan jag äntligen, utan att skämmas, börja använda hatt också!
 
(till min fina goa unge där borta i Australien, som oroat sig för mig, vill jag bara säga att allt kommer bli bra och fortsatta undersökningar väntar … jag är ju en krigare) 
 
Så förvandlades min blogg till precis det den inte skulle bli … en gnäll och sjukdomsblogg.
Skärpning!
 
Istället kan jag berätta att snart bär resan för min älskade Emmy och hennes kompis Matilda vidare. Den 30 mars flyger de över till den östra sidan av Australien. Lycklig resa töser.
Så förgylldes min dag upp lite extra igår kväll. Det var en annan dotter som damp ner här hemma. Älskade Andréa. Hon ville som vanligt inte vara med på bild …
 
 
Dagens citat:
Baksidan av att alltid vara stark är att det aldrig är någon som frågar om allt är bra med dig.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen