Käraste vännerna firar Österlen lyser med oss . ”Today I will shine”, som det så passande stod på Amelies tröja..

Kära Blogg
Hösten bara fortsätter med sitt underbara väder. Ljumma vindar och löv i alla dess färger.
Som alltid vandrade jag och min älskade vänner i skogen.
På kvällen kom min allra käraste vän från förr hit. Jag är så fantastiskt glad att vi åter börjat träffas.
Det var Madeliene, ja ”XL-Madde” med familj. Vi hade en mysig afton med mat, vin och en massa prat. Jag önskar lite att inte Stefan överröstat mig hela tiden … det var ju så mycket jag ville fråga, prata om, lyssna på – nu när jag äntligen fick chansen.
Lilla dottern Amelie, tyckte förstås att det var en väldigt tråkig kväll och fest över huvudtaget. Ingen vidare mat i hennes smak var det heller. Ja, vilken unge tycker tex om gubbaröra? Fast jag vet ju vad ungar gillar!! Så efter en rostemacka med nutella såg Amelie betydligt lyckligare ut. Och när jag letade fram mitt gamla hårspray, då var kvällen liksom räddad.
Tack familjen Bäckvall för att ni gjorde min dag underbar och tack för den fina presenten jag fick.
 
Dagens kloka ord:
Att tänka på det jag innerst inne vill är som att slå in en present till sig själv.
Att göra det jag innerst inne vill, är som att öppna presenten.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top