Kanske bara minnet som sviker.

Hej hej

Är det verkligen en extra vacker höst just i år? Jag och några vänner pratade om det här, om att det aldrig förut varit så här tjusigt i vår natur, som det är just det här året.

Fast jag är dock lite tveksam ändå. Kanske är det bara vårt minne som sviker en smula. Jag tror faktiskt det, när jag nu kikar runt i mitt bildarkiv på olika höstar.

År 2013 var till exempel så här fint!

Hösten 2014 var grön väldigt länge. Men väldigt tjusig ändå.

Både 2015 och 2016 var väldigt vackra de med.

Kanske var 2017 års höst något lite mer färgfattig. Men så fin på sitt sätt ändå.

Så minns vi väl 2018. Höstarnas höst. Då var det ju verkligen tjusigt!

Så var det då fjorårets höst, som faktiskt också var väldigt vacker. Även om vi då hade ganska många dimmiga dagar. Dimma som kanske gjorde att allt det vackra doldes en liten smula. Men nog var det fint alltid. Den hösten kom att bli min och Johnnys sista, så den har en alldeles speciell plats i mitt hjärta.

Jag tror att vi alla har en smula dåligt minne. Eller så kan det vara för att just i år är många fler ute i naturen och rör sig. Kanske !? En sak är säker, det är den absolut finaste hösten det här året.

Dagens citat:

Lägg dig till med naturens tempo. Hennes hemlighet är tålamod.

Njut av den höst som är.

Kram Annika

 

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Kanske bara minnet som sviker.”

  1. Personligen tycker jag det inte alls har varit lika fina höstfärger som det brukar! En kort stund med fina löv, sen trillade de snabbt av. Men 17 grader i måndags klagar jag inte på😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen