Kaffe med dubbeldopp.

Hejsan.

Vad passar bättre efter en gryningsvandring än ett dopp i det svalkande havet?

Vid Vitemöllas strand stannade vi för ett ljuvligt bad.

När vi sköljt bort svetten från våra kroppar satte vi oss med näsorna mot solen och bara njöt.

Min vän Tina öppnade dagens andra termos med kaffe och trollade fram två härliga muffins.

Att en helt  vanlig dag kan vara så magisk!?

Efter ett andra dopp i havet var det dags att plocka ihop våra saker och styra kosan mot Gyllebo igen.

Tack Tina för en helt vanlig dag, som vi tillsammans valde att göra till en ovanligt trevlig upplevelse. Tack!

Dagens citat:

Att älta är skadligt. Att hetsa upp sig över händelser får dem bara att verka ännu värre än de är, vilket leder till stress. Tacksamhet fungerar som ett motgift mot ältande och därigenom mot stress.

Jag är tacksam för allt jag får uppleva i naturen, och att det är nyttigt det har jag märkt för länge sedan. Ingen stress här inte.

Kram Annika

 

Dela gärna

2 reaktioner på ”Kaffe med dubbeldopp.”

  1. I Vitemölla är alla dagar magiska! För oss som inte har förmånen att få bo på Österlen ( nä, vi är sådana där hemska sommargäster) så njuter vi av alla helger på plats. Denna helgen har vi barnbarn som fyller fyra, så då är vi hemma. Sen har vi bara en eller en och en halv helg kvar för i år. Det är alltid lika sorgligt att åka hem sista helgen. Trots 46 år på nästan samma ställe. Folk tycker man är lite dum i huvudet faktiskt. Men jag bryr mig inte 😉
    Det måste vara skitjobbigt rent ut sagt, att ha sin dotter så långt iväg! Förstår att du har hittat en plats där du känner dig lite närmare!
    Trevlig helg!

    1. Åhh förstår att det känns sorgligt när ”sista” helgen kommer. Det blir så påtagligt att sommaren är slut då. Många av min vänner är just sommargäster som jag håller mycket av. De som är ”hemska” är bara några få, men de märks desto mer tror jag. Ja, det är sorgligt att inte kunna träffa min dotter, man vänjer sig aldrig, men på något vis måste det gå. Ha en fin helg själv och kram från mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen