Julafton 2016

Kära Blogg
Vår julafton började stilla och skönt.
Vi klädde granen, som i år såg lite märklig ut. Man hade helt enkelt bara klippt till alla grenar så formen skulle bli så  tilltalande som möjligt. Alldeles stympad såg den ut. Stefan tyckte tvärtom att den var väldigt fin med sina justerade grenar och form. Nytt för året var den mexicanska tomten, bulldogen och ängeln som på pricken liknar en präst som jag känner.
Ja, jag gjorde vad jag kunde för att få till lite extra julkänsla för mig och Stefan här hemma.
Såklart var jag tvungen att ta ett ryck på kontoret också. Öppna brev, sortera viktigheter och trött konstatera … alla har ledigt i mellandagarna, alla utom jag! Blääää!!!!
Under min semester har jag hunnit lyssna på två ljudböcker. Först ut var ”Kvinnan på tåget”. Egentligen handlar den bara om en alkoholiserad kvinna som åker tog fram och tillbaka. Det kan kanske höras lite trist, men jag gillade boken väldigt mycket! Den hade ett slut som man inte förväntat sig. Helt klart läsvärd, enligt mig.
Jag har också lyssnat på Jackie Ferms självbiografi, Rövardotter. Också den läsvärd tycker jag.
Resten av min julafton blev lugn och ganska lik en helt vanlig dag.
Något hände med stackars Johnny på kvällen. Plötsligt kunde han knappt gå. Han kunde inte stödja på det ena benet och han såg allmänt olycklig ut. Ja, är det inte det ena, så är det det andra … som flickan sa ….
Dagens tänkvärda ord:
Jag försöker ta en dag i taget,
men sen kommer massor av dagar och attackerar mig på en gång!
Kram och Hejdå Bloggen
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen