Jag vill tacka min man, mina barn, mina hundar, mina katter och mig själv!

Kära Blogg
Jag har haft en underbar helg. Livet har liksom lekt. Ryggen har visserligen påmint mig om att jag lever, men det har varit helt ok med de mest omtänksamma små individer jag känner i hela världen.
Det som skulle bli en billig tågresa för att passa min ekande börs, blev den dyraste tågbiljett jag någonsin köpt i hela mitt liv …
Men först startade jag såklart på bästa vis. Jag och hundarna i Gylleboskogen.
 
Sedan började äventyret.
I sanningens namn ska väl nämnas att det är min älskade man och livskamrat, Stefan, som i hemlighet ligger bakom den lilla överraskning som mitt helgäventyr skulle komma att bli.
TACK ÄLSKLING!!
 
Andréa var hela dagen i Höör och kastrerade katter. Mot kvällen åkte vi så mot den stora staden Köpenhamn, jag och mina älskade töser. Jag löste tågbiljett mot Malmö, där vi skulle sammanstråla allihopa. Ett härligt möte med mina döttrar blev det. Sedan for vi vidare över sundet mot Köpenhamn.
Det var där på bron mitt stora misstag uppdagades – jag hade köpt för kort tågbiljett. För er som undrar vad ett sådant misstag kan kosta kan jag upplysa om att istället för de 100 kronor det egentligen skulle kostat mig, kom det att kosta ettusen svenska riksdaler. 1 0 0 0  KRONOR ! SHIT!
 

 
Nåja, pengar är ju bara papper – som Andréa alltid säger. Vi fortsatte att njuta av kvällen hemma hos Andréa på hennes kollegie. Vi lagade en härligt god middag. Drack vars ett glas rosé och åt ost. Mys på hög nivå!
Vi bäddade och under min kudde prasslade något som jag blev väldig, väldigt glad för. Det var en present till mig, ett förkläde så jag ska kunna laga mer ”mammas köttbullar” åt dem tror jag. Jag blev så glad, så glad!
Sedan slocknade vi som stockar på Andréas rum.
 
 
 Nästa dag blev fantastisk!
Först en underbart god brunch på kattcaféet Miao, sedan två timmars massage och behandling som avslutades med bubbelbad, champagne och chokladfonue. Vi avslutade med att strosa på ströget, shoppa lite och må gott!
En helg att minnas.
 
 

Och som alltid när man har kul, går tiden alltför fort.
Tack min fina familj. Och tack till Lars-Åke som lånade ut farsdag till mig. Han ser nu framemot att fira på morsdag i maj istället … har jag tur så glömmer han bort det. Moooaaaa.
 
Och till Emmy vill jag säga: du var så saknad, men i våra hjärtan var du också med. En stor kram till dig där under.
 
Dagen kloka ord:
Nöj dig aldrig med ett liv som inte känns som ditt. Lita på dig själv. Du vet. Du vet alltid. Du har alltid vetat!
 
Tillbaka i Gyllebo och jag säger Hejdå Bloggen
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top