Jag syns nog inte längre!

Kära Blogg
Alltid ser eller upptäcker jag något nytt på mina morgonvandringar. Ibland är det vilda djur, ibland helt oförväntade saker. En morgon såg jag inte mindre än 6 hägrar och denna morgon såg jag en jättestor skalbagge som blivit överkörd. Men så plötsligt låg det en gigantisk röd och fin jordgubbe mitt på vägen där i skogen. Vissa saker undrar jag ju lite extra över …!? Johnny hade helst slukat den i en munsbit, men jag blir alltid lite orolig över att saker kan vara preparerade med gift. Gubben fick ligga kvar och lysa vackert röd.
Utanför huset satt den lilla ekorren och åt av de hasselnötter som jag lagt ut kvällen före.
 
Den här dagen var jag hos min kära gamla frissa, Marianne! Jag bara älskar att gå dit. Jag tänker inte så mycket på vad hon gör med håret, jag tycker mest att det är så härligt och mysigt att småprata och bara umgås med henne.
Jag har känt henne nästan i hela livet.
Den här dagen bestämde vi att det var dags! Dags att ta första steget mot en lite mer mogen (läs kort) frisyr.
Hela 15 cm hår åkte av. Skönt och fräscht.
Nu hade jag ju faktiskt förväntat mig att min äkta hälft, Stefan, skulle lägga märke till min förvandling. Jag hade ju både klippt och slingat mitt hår i en lite ljusare ton. Nix! Inte ett dugg märkte han.
Suck! … det är väl så det är att vara gift med ett jobb ….. och jag tror alldeles bestämt att Johnny och Molly i alla fall tyckte att jag var lite extra fin…
 
Dagens passande ord:
Pappa, vad är semester för någonting?
Vi vet inte mitt barn för vi är egenföretagare.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen