Det byggs både ute och inne.

Kära Blogg.
Det var återigen en riktigt gråmorgon. Jag och hundarna vandrade i ett lätt duggregn. Fåglarna sjöng som aldrig förr och de små ramslökarna stack upp, fler och fler för varje dag.
 
Renoveringsarbete pågår nu både inne och ute.
Stefan har rivet ner badrumsinredningen. Jag hade först tänkt sälja den på blocket eller så …. men när den så kom ner och jag fick se den från en annan vinkel insåg jag att jag nog är en smutsgris och långtifrån den renliga varelse jag egentligen trott… Det får bli tippen!
Ute bygger någon ett litet bo i fågelbordet som jag tänkt måla i sommar … Nåja, målningen får väl vänta. Jag kan bara förvåna mig över hur något djur lyckats trixa in alla pinnar och grenar i det lilla huset.
 
Katten Felix är väldigt nyfiken och nästan påträngande när vi flyttar runt allt i vårt hem. Vi använder nu den lilla toaletten i huset, så då måste han ju ligga i vägen där istället.
Jag börjar nästan tro att han är tankeläsare eller så kan han läsa bloggar … Jag önskade ju att han skulle fånga möss istället för ekorrungar och se, genast gick han ut och fick tag på en mus som han stolt visade upp genom glasdörren. Där utanför patrullerade kattskrället sedan i en halv timme med musliket i munnen. Lilla Molly bara förvånade sig.
 
Dagens tänkvärda ord:
Döm
mig inte, förrän du känner mig.
Underskatta
mig inte, förrän du verkligen förstår varför jag ibland är svag.
Tala inte illa
om mig, förrän du berättat för mig vad du tycker att jag gjort för fel.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen